Over ons

Wij zijn meer dan een koffiewinkel. Wij helpen bedrijven, instellingen, scholen, en (sport)kantines aan lekkere koffie voor een eerlijke prijs. Wij ontzorgen en zorgen voor voorraad met een druk op de knop.

Sinds 2015

Klassekoffie B.V. is opgericht door Daniël Dijkstra in Drachten.

Experts

We zijn super trots op ons toegewijde en ervaren team!

Klanten

Wij doen zaken met honderden particulieren en bedrijven net als dat van u.

Ons team is gefocused op succes. Elke dag weer, supporten wij uw bedrijf en helpen u aan de oplossing voor uw probleem.

Wie de koffie niet eert doet het leven verkeerd.

Ons verleden

Vanuit de technische (geluids) branche begint Daniël Dijkstra in 2003 een koffieservice voor bedrijven. Hij noemt het Coffee4all. Na veel research, proeven, afspraken, de halve wereld overvliegen en in het keurslijf van een franchise te hebben gelopen is dit bedrijf tot de dag van vandaag succesvol gebleken. Het is zeker in Noord Nederland een begrip en standaard in “bedrijfskoffie”.

Particulieren willen graag onze koffie gebruiken en ook in het zuiden van het land en omringende landen verkopen wij nu via deze site artikelen waar wij achter kunnen staan qua prijs / kwaliteit verhouding. Allen door ons zelf getest op smaak en eerlijk gewaardeerd.

Onze belofte

Wij zijn niet de moeilijkste. Bevalt een product u niet dan kunt u het binnen 14 dagen omruilen voor een ander. Of u krijgt u geld terug. Maar we doen al het mogelijke om u tevreden te stellen. “Today’s good mood is sponsored by coffee!”

Scroll naar boven