Wie zijn wij?

Klassekoffie.nl

Wij zijn Klassekoffie.nl. Fanatieke liefhebbers van koffie. Eén van onze missies is om ook op de werkvloer goede koffie te leveren. Deze site helpt ons daarbij.

 • De fijnste koffie

  De fijnste koffie

  Onze koffiebranderij is een "specialty coffee roaster". Door de strenge selectie van bonen en authentieke manier van branden houden wij de kwaliteit van onze producten op hoogstaand niveau.
 • Waarom Klassekoffie?

  Waarom Klassekoffie?

  Elke dag heerlijke kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij zijn onafhankelijk en bieden aan wat onze klanten lekker en betaalbaar vinden. U besteld en wij brengen zonder contracten of gedoe.
 • Professionele automaten

  Professionele automaten

  Klassekoffie heeft een lijn koffieautomaten die afgestemd zijn op uw wensen. Wel of geen touchscreen, bonen, freshbrew, filterkoffie, maar wel allemaal getest op betrouwbaarheid, cupkwaliteit en duurzaamheid. Vragen? Mail of bel gerust!
 • 24/7 bestellen

  24/7 bestellen

  Wij leveren de volgende werkdag uit en hebben in noord Nederland zelfs een eigen bezorgdienst die persoonlijk de bestelde artikelen bij u komt afleveren. Service zoals u verdient.
Wat zeggen klanten over ons:

Wat kunnen wij?

Van klanten horen wij over de smaak van hun koffie. Op basis van jullie reviews zijn we altijd op zoek naar smaken, producten in een kwaliteit die jullie van ons willen zien.

100

Redenen

Om ook gemakkelijk hier uw koffie te bestellen
1000

Pruducten

Om uw koffiebeleving te verbeteren
15

Jaar ervaring

De eigenaar van Klassekoffie heeft meer dan 15 jaar ervaring met koffie!
400

Vaste klanten

Voor u zijn wij constant op zoek naar de beste producten!

Waar leveren wij?

Wij zijn Klassekoffie, een bedrijf met passie en een groot hart voor koffie. Gespecialiseerd in ingrediënten voor koffieautomaten. Het is onze missie om voor iedereen een goede kop koffie op het werk, winkel, kantoor etc mogelijk te maken.

Waar zijn onze producten te koop?

Meer dan

400

klanten

vertrouwen ons

Word ook klant bij ons!

Probeer ook het gemak van online bestellen. Alle spullen voor uw koffieautomaat van de hoogste kwaliteit en smaak zijn hier te verkrijgen. Probeer het vandaag nog…….

Meld u aan voor

onze nieuwsbrief